DESCOPERĂ GRANINI

un brand pe care să te poți baza

Oricând vezi un produs granini, fi sigur că a fost făcut cu toată priceperea și devotamentul angajaților și furnizorilor noștri din întreaga lume pentru a respecta cele mai înalte standarde de calitate. 

Îți poți imagina că fiecare dintre gropițele de pe sticlele noastre reprezintă unul dintre multele motive pentru care atât de mulți oameni preferă granini. Iată cele trei principii fundamentale care stau la baza promisiunii granini pentru cele mai bune sucuri de fructe:

doar ce este mai bun

Nu orice tip de fruct ajunge într-un suc granini. Descoperiţi standardele noastre stricte de selecţie.

Fructele vin în multe varietăţi: unele sunt doar aspectuoase, iar altele sunt delicioase. Doar o mica o parte din ele va produce sucul perfect. Sucul granini este produs doar cu fructe nemodificate genetic și nu conține conservanți sau coloranți artificiali.

 Inspectăm în detaliu fiecare recoltă individuală pentru a garanta standardele noastre de calitate superioară. În ciuda relaţiilor de lungă durată pe care le avem cu mulţi dintre partenerii noştri de încredere, derulăm în mod regulat audituri făcute de institute de calitate independente. Şi doar când un lot de fructe a trecut de întregul set riguros de teste senzoriale, de ingrediente şi microbiologice, el poate fi numit „fruct granini”.

inovație pentru calitate

granini înseamnă mai mult decât cele mai bune fructe.

Investim atât în materiale brute excepționale, cât și în idei și tehnologie. Cu atenția îndreptată spre fructe, ambiția noastră este de a perfecționa calitatea fiecărui produs. Noi ne-am văzut întotdeauna în linia întâi a progresului tehnologic care – conform opiniei noastre- este singurul mod de a garanta calitatea superioară pe termen lung.

mare atenție la detalii

Încă de la începutul anilor 1950, Eckes-granini a dezvoltat noi metode pentru procesarea uşoară a fructelor şi pentru producerea sucului de fructe. La începutul anilor 1960 a fost deschis drumul cultivării de portocale în Brazilia. În anii 1970 Eckes-granini a devenit lider în stabilizarea vitaminelor în sucurile de fructe.