COCKTAIL-URI

Ai poftă de o gustare delicioasă cu fructe? Folosește granini pentru a-ți face cocktail-ul sau mocktail-ul preferat (fără alcool). Savurează-l la o petrecere cu prietenii sau pur și simplu pentru propriul răsfăț.

granini îți oferă câteva rețete și te încurajează să experimentezi creându-ți propriul granini-cocktail!

Cocktail cu alcool

Sweet Summer

Ingrediente

granini ananas
granini grapefruit roz
4 căpșuni proaspete
4cl vodka
Gheață zdrobită(sau normală)
Câteva mure proaspete

Descrierea

O băutură fructuoasă de vară

Preparare

  • Îndepărtați codițele de la căpșuni.
  • Amestecați granini ananas și grapefruit roz împreună cu căpșunile într-un mixer. Adăugați Vodka și gheața zdrobită și amestecați.
  • Decorați cu niște fructe proaspete.
  • Sfat: ați putea, de asemenea, să puneți compoziția la congelator într-o formă de înghețată.
granini recomandă consumul responsabil.

Cocktail cu alcool

Pink Gin Tonic

Ingrediente

5cl gin
10 cl granini grapefruit roz
20cl tonic
3 felii de castraveți
4 cuburi de gheață
Crenguțe de cimbru

Descrierea

Băutura perfectă pentru un aperitiv, stilat și ușor de făcut. 

Preparare

  • Tăiați castravetele longitudinal și puneți trei felii deoparte.
  • Adaugați granini grapefruit roz într-un pahar de cocktail.
  • Pentru a indeparta pulpa de fructe folosiți o sită.
    Adăugați gin și apă tonică.
  • Rulați fiecare dintre cele trei felii de castraveți înainte de a le adăuga în băutură.
  • La sfârșit adăugați gheață și cimbru proaspăt.

granini recomandă consumul responsabil.

Rețetă creată de:

a_spoonful_of_happiness

Mocktail-uri cu grapefruit

Ingrediente mocktail de grapefruit (pentru 2 persoane)

1 grapefruit mare

1 lingură sirop de agave sau miere

1 lingură de zahăr

200 ml granini Grapefruit roz

100 ml apă

100 ml apă minerală carbogazoasă

Preparare

  • Într-o cratiță, încălziți apa și sucul de grapefruit.
  • Adăugați zahărul și siropul de agave.
  • Amestecați până se dizolvă zahărul.
  • Adăugați rozmarinul și lăsați-l la infuzat 10 minute la foc mic.
  • Scoateți siropul de pe foc și lăsați totul să se răcească la frigider.
  • Umpleți un pahar cu gheață.
  • Se adaugă sirop de grapefruit răcit.
  • Umpleți restul paharului cu apă minerală și decorați cu rozmarin proaspăt

Rețetă creată de:

Helenverh