GRANINI

DESCOPERĂ GRANINI

Un brand pe care te poți baza

Oricând vezi un produs granini, fi sigur că a fost făcut cu toată priceperea și devotamentul angajaților și furnizorilor noștri din întreaga lume pentru a respecta cele mai înalte standarde de calitate. 

Îți poți imagina că fiecare dintre gropițele de pe sticlele noastre reprezintă unul dintre multele motive pentru care atât de mulți oameni preferă granini.

Iată cele trei principii fundamentale care stau la baza promisiunii granini pentru cele mai bune sucuri de fructe:

Doar ce este mai bun

Nu orice tip de fruct ajunge într-un suc granini, datorită standardelor noastre de selecţie foarte stricte.

Fructele sunt diferite: unele sunt doar aspectuoase, iar altele sunt delicioase. Doar o mică parte din aceste fructe  pot deveni  sucul perfect. Sucul granini este produs doar cu fructe nemodificate genetic și nu conține conservanți sau coloranți artificiali.

Toate fructelele noastre sunt de bună calitate de la cei mai de încredere parteneri, cu care am construit o relaţie de parteneriat de lungă durată. În plus, ne asigurăm frecvent de calitatea fiecarei recolte prin controale de calitate făcute de parteneri de specialitate externi. Doar după ce recolta trece toate testele senzoriale şi microbiologice, fructele acesteia pot deveni „fructe granini”.

Inovație pentru calitate

granini înseamnă mai mult decât cele mai bune fructe.

Investim atât în materiale brute excepționale, cât și în tehnologie. Cu atenția îndreptată spre fructe, ambiția noastră este de a îmbunatăţi constant calitatea fiecărui produs granini. Focusul nostru a fost  întotdeauna  şi progresul tehnologic care – conform opiniei noastre- este singurul mod de a garanta calitatea superioară pe termen lung.

Mare atenție la detalii

Încă de la începutul anilor 1950, Eckes-granini a dezvoltat noi metode pentru procesarea uşoară a fructelor şi pentru producerea sucului de fructe. La începutul anilor 1960 am fost pionieri in deschiderea drumulului cultivării de portocale în Brazilia. În anii 1970 Eckes-granini a devenit lider în stabilizarea vitaminelor în sucurile de fructe.