informaţii legale

companie    

S.C. United Romanian Breweries Bereprod

adresă

Bd. Biruintei, 89

Pantelimon 077145 Ilfov

ROMANIA

număr de telefon

0040-21-205.5000

număr de fax

0040-21-205.5005

e-mail

office@tuborg.ro

 

contact 

Georgiana Vasile

email: Georgiana_Vasile@tuborg.ro

Raluca Gheorghe

email: Raluca_Gheorghe@tuborg.ro

 

termeni si conditii

 

1. Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile.
Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si SC United Romanian Breweries Bereprod SRL sint inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare.
Daca nu sinteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

2. Proprietatea Continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile ("Continut") sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al SC United Romanian Breweries Bereprod SRL sau al altor persoane cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care este specificat altfel in mod expres.
Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a SC United Romanian Breweries Bereprod SRL sau a altor persoane.
Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului "Continutului". De asemenea, va informam ca SC United Romanian Breweries Bereprod SRL. isi vor asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele civile si penale.

3. Utilizarea Site-ului

Societatea SC United Romanian Breweries Bereprod SRL acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:
Cu exceptia imaginilor persoanelor sau locurilor care se afla in afara sectiunii "Centrului de Presa" al Site-ului, puteti descarca Continutul, doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a respecta la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut;
Nu aveti permisiunea sa utilizati imagini cu persoane sau locuri care se afla in afara "Centrului de Presa" din Site fara acordul scris al SC United Romanian Breweries Bereprod SRL;
Continutul din sectiunea "News" al Site-ului poate fi reprodus doar in scopuri editoriale in ziare, reviste de circulatie generala, publicatii comerciale si posturi de radio si televiziune;
Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al SC United Romanian Breweries Bereprod SRL.;
Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea SC United Romanian Breweries Bereprod SRL va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii SC United Romanian Breweries Bereprod SRL sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului;
Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

4. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. (Accesul se face prin Site).
Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

5. Lipsa garantiilor

INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT "CA ATARE" FARA A SE OFERI NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.

6. Exonerarea de Raspundere

UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE IN TOTALITATE PE CONTUL DUMNEAVOASTRA. SC UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD SRL. SI SOCIETATILE SALE AFILIATE, FUNCTIONARII, DIRECTORII, AGENTII SAU ORICE ALTA PARTE IMPLICATA IN CONCEPEREA, PRODUCEREA SAU OFERIREA SITE-ULUI NU SUNT RASPUNZATOARE PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE, DE ORICE NATURA, CE AR REZULTA DIN SAU IN LEGATURA CU UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI SAU. SC UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD S.R.L. NU ISI ASUMA NICI O RESPONSABILITATE SI NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU NICI O DAUNA SAU VIRUSI CARE AR PUTEA SA VA INFECTEZE COMPUTERUL SAU ALTE BUNURI IN URMA ACCESARII SAU UTILIZARII ACESTUI SITE, SAU DESCARCARII ORICARUI MATERIAL, INFORMATII, TEXT, IMAGINI VIDEO SAU AUDIO DE PE ACEST SITE.

7. Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit SC United Romanian Breweries Bereprod SRL. Astfel de link-uri va sint furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta.
SC United Romanian Breweries Bereprod SRL nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, SC United Romanian Breweries Bereprod SRL isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:
Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti; Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
Nu ofera o securitate adecvata;
Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau Sunt licentioase sau calomnioase.
De asemenea, SC United Romanian Breweries Bereprod SRL nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri.
Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea SC United Romanian Breweries Bereprod SRL.

8. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare

SC United Romanian Breweries Bereprod SRL poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora.
Sinteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.


9. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sint guvernate de legile din Romania.
Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.