Mango

Mango da un suc excelent. Fructul in sine este extrem de dulce, cu o aroma fructuoasa si exotica. In functie de varietate, gama de culori poate varia de la galben deschis pana la galben inchis si portocaliu intens. Iti poti da seama dupa parfumul sau daca fructul este deplin copt sau nu.

In zilele noastre, mango creste peste tot, in lumea intreaga. In consecinta, granini are o grija deosebita in alegerea soiului ideal dintre multele varietati existente. In final, mango obtinut de granini este un rasfat deplin.

unde să găsiţi granini

  • Granini

moduri de a savura granini

Tropical Cloud

Tropical Cloud

Indiferent ca sunteţi la o petrecere la piscină sau la un eveniment de familie în grădină, toţi…

vedeţi reţetă

Mango Colada

Mango Colada

Modurile de preparare a unui cocktail Colada sunt variate asemenea Caraibilor. Esenţa Mango Colada…

vedeţi reţetă

Sweet Baya

Sweet Baya

Întotdeauna există motive pentru a vă invita prietenii la dvs. Unul dintre aceste motive are un…

vedeţi reţetă

Beach Cooler

Beach Cooler

Doriţi să vă bucuraţi de mai multe cocktail-uri la rând fără nici un sentiment de vinovăţie? Atunci…

vedeţi reţetă

o marcă pe care vă puteţi baza

Oricând vedeţi un produs, fiţi siguri că a fost făcut cu toată priceperea şi devotamentul angajaţilor şi furnizorilor noştri din întreaga lume să respecte cel mai înalt standard de calitate.

Puteţi să vă imaginaţi că fiecare dintre gropiţele de pe sticlele noastre clasice reprezintă unul dintre multele motive bune pentru care atât de mulţi oameni preferă granini în detrimentul altor mărci. Iată cele patru principii fundamentale care stau la baza promisiunii granini pentru cele mai bune fructe:

inovare pentru calitate

Dar sucurile noastre au mai mult decât doar cele mai bune fructe. Aflaţi modurile în care ne străduim constant să inovăm pentru a îmbunătăţi tot timpul calitatea produselor noastre.

open

doar ce este mai bun

Nu orice tip de fruct ajunge într-un suc granini. Descoperiţi standardele noastre stricte de selecţie.

open

mare atenţie la detalii

Noi facem eforturi mari pentru a păstra toate lucrurile bune în fiecare bucată de fruct. Citiţi mai multe despre filosofia de producţie granini.

open

comportament responsabil

Natura şi oamenii din toată lumea ne furnizează cele mai bune ingrediente. Descoperiţi eforturile noastre de a returna planetei pe cât de multe posibil.

open