Visine

Felul in care arata visinele, face sa iti lase gura apa, cu diverse culori care merg de la rosu stralucitor, pana la stacojiu si aproape negru. In functie de tip, pulpa este ferma sau moale. Chiar si in cel mai dulce fruct, acidul natural din fruct, iti va da senzatia de usor intepator.

Numai fructele alese cu grija, cu aroma intense sunt folosite pentru obtinerea produselor granini – ca regula, se foloseste recolta cea mai buna obtinuta peste an. In final, numai fructele cele mai coapte care au un gust intens de visine, reusesc sa aduca bauturile noastre aproape de perfectiune.

unde să găsiţi granini

  • Granini Răcoarea Fructelor

moduri de a savura granini

Doozy Cherry

Doozy Cherry

Invitaţii dvs. doresc să părăsească deja petrecerea? Doozy Cherry este băutura perfectă pentru a-i…

vedeţi reţetă

Mai Tai

Mai Tai

De la nicio petrecere nu trebuie să lipsească un Mai Tai pentru că este unul dintre cele mai…

vedeţi reţetă

o marcă pe care vă puteţi baza

Oricând vedeţi un produs, fiţi siguri că a fost făcut cu toată priceperea şi devotamentul angajaţilor şi furnizorilor noştri din întreaga lume să respecte cel mai înalt standard de calitate.

Puteţi să vă imaginaţi că fiecare dintre gropiţele de pe sticlele noastre clasice reprezintă unul dintre multele motive bune pentru care atât de mulţi oameni preferă granini în detrimentul altor mărci. Iată cele patru principii fundamentale care stau la baza promisiunii granini pentru cele mai bune fructe:

inovare pentru calitate

Dar sucurile noastre au mai mult decât doar cele mai bune fructe. Aflaţi modurile în care ne străduim constant să inovăm pentru a îmbunătăţi tot timpul calitatea produselor noastre.

open

doar ce este mai bun

Nu orice tip de fruct ajunge într-un suc granini. Descoperiţi standardele noastre stricte de selecţie.

open

mare atenţie la detalii

Noi facem eforturi mari pentru a păstra toate lucrurile bune în fiecare bucată de fruct. Citiţi mai multe despre filosofia de producţie granini.

open

comportament responsabil

Natura şi oamenii din toată lumea ne furnizează cele mai bune ingrediente. Descoperiţi eforturile noastre de a returna planetei pe cât de multe posibil.

open